Conflictcoaching2019-01-23T09:02:21+00:00
krakeelkamer-balloon-paars
Ik heb ruzie met al mijn buren, over de schutting tussen ons in en met anderen omdat ze over mij roddelen. Volgens mij is er sprake van racisme’. 

CONFLICTCOACHING

Ruzies en conflicten zijn een vorm van communicatie. Ze lijken op het eerste gezicht pijnlijk en akelig, maar je maakt geen ruzie met iemand die je niet de moeite waard vindt. Het kan een uiting zijn van een roep om erkenning en gezien worden. Het is voor mensen moeilijk om alleen met de ander eruit te komen. Het vereist veel inzicht in jezelf, wie je bent en welke middelen je hebt om de ander te bereiken. En soms weet je ook niet goed hoe je die ander kunt bereiken, na enkele nare voorvallen. We helpen je dit inzicht te verkrijgen en bieden bieden je ook handelingsperspectieven.

krakeelkamer-balloon-oranje
‘Omdat ik niet met  mijn buren wilde praten, ben ik gecoacht door de Krakeelkamer. Ik vond het moeilijk om naar mijn eigen rol te kijken; ik vind dat te confronterend. Het is makkelijker om anderen de schuld te geven. Ik kan nu beter nadenken over het effect van mijn gedrag op anderen en weet ook hoe ik daar beter mee om kan gaan. Het heeft allemaal te maken met hoe ik als kind ben opgevoed’.